Dineren bij Hesp
Lunchen bij Hesp
Avondkaart Café Hesp
Bierkaart Café Hesp
Drankje of borreltje bij Hesp
Wijnen bij Hesp
Activiteiten bij Hesp
Partijen bij Hesp
Waarom naar Hesp
Routebeschrijving naar Hesp
Hesp to go Luxe broodjes en Salades to gop
Informatie en Reserveringen:
Hesp
Cafe en Restaurant

Weesperzijde 130-131
1091 ER Amsterdam
Tel. 020-66 51 202
Fax. 020-46 30 085
Mail hesp@xs4all.nl
  
Openingstijden
Ma,Di,Wo,Do.
10.00 - 01.00
Vr.-Za.
10.00 - 02.00
Zo.
11.00 - 01.00
  
Disclaimer

 
Als u een borrel of receptie wilt houden ter gelegendheid van een verjaardag, bruiloft, afstuderen, promotie, afscheid of desnoods voor uw bedrijf, Hesp biedt u legio mogelijkheden in een prettige sfeer.
Het grootste risico dat u loopt is dat uw borrel of receptie eindigt in een feestje.
Hesp biedt dranken uit een Hollands of Internationaal assortiment, een ruime keuze aan bittergarnituur tot compleet verzorgde bufetten.
Ook ontvangen wij groepen voor een lunch of een diner, of het nou gaat om iets te vieren of toeritische groepen die een originele authentieke hollandse maaltijd in Amsterdamse sfeer willen genieten
In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid en voor de speciale gelegenheid kunnen uw gasten direct van de boot op ons terras stappen.

 

 

 

 

 

 

Borrels en Recepties
 

Café
Het café is ingedeeld in een  cafégedeelte direct aan de bar en een achtergedeelte waar u als groep zowel kunt borrelen als dineren in een toch een beetje eigen gedeelte. De gezelligheid van het hele café draagt zo bij aan de sfeer van uw partij.

Restaurant
Het restaurant is afgescheiden van het café. Kleine groepen kunnen reserveren voor een gezamelijk diner. Met veel plezier zullen wij het menu met u bespreken.

Terras
Direct aan de Amstel ligt het grote terras van Hesp.  U heeft  uitzicht over de Amstel en  een typisch Amsterdamse aanblik. s'Avonds geven  verlichting op  gebouwen, bruggen en op  schepen een romantisch tintje.

Bespreken
Het zal voor ons een groot genoegen zijn geheel vrijblijvend uw partij te bespreken.
Bel ons!
020 - 020-66 51 202

Copyright 2000 - 2011